100 jarig bestaan Wahl USA

  • Geplaatst op
  • Door Edward Postma
  • 0

100 jarig bestaan Wahl USA

100 jarig bestaan Wahl USA, lees hier over de geschiedenis van het oudste tondeuse merk ter wereld, Wahl USA. Het complete Wahl assortiment bestel je voordelig op www.kappersshop.com

Wahl Global 1919 – 2019

Sinds 1919, met de uitvinding van de eerste praktische elektrische haartrimmer, is Wahl Clipper Corporation de leider in de professionele en thuisverzorgingscategorie. Tegenwoordig zijn ze met meer dan 1.500 werknemers over de hele wereld trots om de traditie van innovatie en superieure klantenservice voort te zetten die is gecreëerd door Leo J. Wahl.

Hoewel er in de loop van de jaren veel is veranderd, is Wahl ook hetzelfde gebleven. Ze hebben nog steeds het hoofdkantoor in Sterling, Illinois, VS. Vandaag worden Wahl producten verkocht in ongeveer 165 landen over de hele wereld met zes wereldwijde productiefaciliteiten en elf verkoopkantoren. De producten blijven de wereldwijde standaard voor integriteit, waarde en efficiëntie.

Bij Wahl zijn ze trots op hun erfgoed van uitmuntendheid en op hun opmerkelijke lijst van baanbrekende innovaties voor het heden en de toekomst voor de wereldmarkt.

Sinds Leo Wahl in 1919 de eerste magneet clipper ontwikkelde, is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider in de professionele kapperstools wereldwijd. Om dit te vieren ontwikkelde Wahl de 1919 Limited Edition Wahl Clipper, die nu al iconisch is te noemen.

Kappersshop is trots zich officieel dealer te noemen van Wahl.

 

Klik hier voor het hele artikel