Alles over föhnborstels!

Alles over föhnborstels!

Fohnborstels! Lees er alles over in dit blog!

Föhnborstels zijn eigenlijk onmisbaar geworden: ze drogen en stylen het haar tegelijkertijd wat een hoop tijd en gedoe scheelt. Creëer snel en gemakkelijk slag of krul in het haar met een pluisvrij resultaat! Deze handige tool is dus ideaal voor zowel drogen als stylen en daarom vertellen we je in deze blogpost meer over dit geweldige product!

De föhnborstel

Iedere dag mooi gestyled haar zonder veel gedoe: klinkt als een sprookje. Met een föhnborstel kan dit sprookje werkelijkheid worden. Het is dan ook niet zo verrassend dat een föhnborstel inmiddels de meest verkochte stylingtool is in Nederland. Aan het begin zal het misschien even wennen en inkomen zijn, maar als je eenmaal door hebt hoe je de föhnborstel het best kunt gebruiken zal je niet meer zonder kunnen! Zeker föhnborstels met een roterende borstel maken het makkelijk om een mooi golvend/krullend resultaat te creëren.

Zoals je zal zien hebben de verschillende föhnborstels verschillende diameters. Het is belangrijk te bedenken welk effect jij wil creëren met je föhnborstel voordat je er een aanschaft. De diameter heeft namelijk effect op het resultaat: een kleine föhnborstel creëert kleinere krullen, een grote föhnborstel creëert grove slag. Bij dik haar is het ook aan te bevelen een föhnborstel met een grote diameter te gebruiken.

Het gebruik van een föhnborstel

Om echt zo’n mooie look te kunnen creëren kun je de volgende stappen volgen. Je hoeft uiteraard niet zo’n stappenplan te volgen, je kunt ook gewoon lekker zelf aan de slag gaan en ontdekken wat voor jou goed werkt! 

1. Zorg ervoor dat je haar handdoekdroog is.

2. Borstel je haar kort door met een normale borstel.

3. Breng een hittebeschermer aan om het haar te beschermen tegen de warmte van de föhnborstel.

4. Verdeel je haar in twee lagen (of meer bij dik haar) en zet de bovenste laag vast.

5. Pak een kleine lok en zet de föhnborstel op de lok. Plaats de föhnborstel bovenop de lok om het haar naar buiten te föhnen, plaats de föhnborstel onderop de lok om het haar naar binnen te föhnen.

6. Beweeg de föhnborstel langzaam van boven naar beneden

7. Herhaal dit totdat alle lokken van alle lagen droog zijn en het gewenste model hebben.

8. Finish eventueel met een haarspray om het haar nog langer in model te houden.

BaByliss Pro Föhnborstel

Binnen ons assortiment hebben we föhnborstels van Babyliss Pro. Dit merk wordt veel gebruikt door professionals in salons, maar is ook ideaal te gebruiken door de consument. Met de hoogwaardige föhnborstels van BaByliss Pro is het haar altijd in het perfecte model te stylen! We zullen in deze blogpost een aantal populaire föhnborstels verder bespreken. Alle föhnborstels zijn voor alle haartypes en -lengtes zodat iedereen dit prachtige product kan ervaren. 

Babyliss Pro Blue Lightning Fohnborstel

Deze föhnbortsel van Babyliss Pro is zeer populair en de favoriet onder onze klanten. Deze föhnborstel, met een 2,7 meter lang meedraaiend snoer en een diameter van 34mm, is ideaal om het haar te stylen in het gewenste model. Het heeft een roterende borstel en is daarmee nog makkelijker in gebruik. De föhnborstel kan het haar meteen meer volume geven! Het product ziet er bovendien mooi dankzij de mooie blauwe kleur.

BaByliss Pro Titanium Tourmaline

Ook met deze warmeluchtborstel creëer je snel een professioneel resultaat. Dit product geeft het haar, naast het gewenste model, een mooie glans. De Titanium Tourmaline heeft geen roterende borstel, een meedraaiend snoer van 2,7 meter lang, twee snelheden en twee temperaturen. Het ergonomische handvat zorgt ervoor dat de föhnborstel ook nog lekker in de hand ligt. Deze borstel is verkrijgbaar in een diameter van 19mm en 32mm.

BaByliss Pro Magic Air Styler

Deze föhnborstel, met een diameter van 18mm en een meedraaiend snoer van 1,95 meter lang, is ook een populair product onder onze klanten. Dit product heeft geen roterende borstel, maar wel intrekbare borstelpennen en een gepatenteerd systeem om het product nog beter zijn werk te laten doen. 

BaByliss Pro Rotating Hot Air Airstyler

Ook deze föhnborstel beschikt over twee temperatuurstanden en een roterende borstel. De borstel heeft keramische coating, een cool shot functie en twee verwisselbare borstels. De verwisselbare borstels hebben een diameter van 40mm en 50mm. Net als de vorige borstels geeft dit product het haar meer volume en een perfect, langdurig model.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *