Alles over Wella!

  • Geplaatst op
  • Door Annabel
  • 0

Alles over Wella!

Wella is een professioneel haarcosmeticabedrijf die al meer dan 135 jaar innovaties en services biedt waarmee je je creativiteit de vrije loop kunt laten op je coupe! Lees in deze blogpost meer over wat Wella allemaal in huis heeft!

Wella, een professioneel haarcosmeticabedrijf, biedt al meer dan 135 jaar innovaties en services waarmee haarstylisten hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Het begon allemaal in de 19e eeuw met de Duitse Franz Ströher. Als kapper was hij altijd al geïnteresseerd in haartrends en wilde hij iets nieuws toevoegen aan het bestaande assortiment in pruiken. Vanaf eind 19e eeuw ging Ströher dan ook waterbestendige pruiken ontwikkelen, wat nieuw was. Pruiken raakten na tientallen jaren echter uit de mode, dus begon de ontwikkeling en de productie van producten om het haar permanente golven te geven. In 1924 werd een patent geregistreerd voor de naam Wella, wat ‘golf’ of ‘krul’ betekent. Hierna ging Wella door met producten ontwikkelen en nieuwe producten op de markt brengen, wat voortduurt tot op de dag van vandaag. En met succes: Wella is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf. 

Wella heeft een uitgebreid assortiment, wat veel verdergaat dan permanentvloeistoffen. Wella heeft als doel voor elk haartype en -probleem een werkend product te vinden. Wella heeft meerdere productlijnen die bestaan uit zowel verzorgingsproducten als uit stylingproducten. Daarnaast heeft Wella honderden kleurtjes haarverf. In deze blogpost vertellen we van alles over de verschillende producten van Wella!

Haarverf

Wella heeft een aantal hele populaire haarverf producten en is zelfs één van de meest verkochte haarproducten. De bekendste haarverf producten zijn Wella Koleston Perfect, Wella Illumina Color en Wella Color Touch.

Wella Koleston Perfect is een echte allrounder. Het is te gebruiken voor zowel kleuring van het hele haar als voor het kleuren van laagjes of plukjes. Het is 100% grijsdekkend en maakt het haar tot vijf tinten lichter. Het geeft je haar een stralende glans en garandeert een langdurig kleurresultaat.

Wella Illumina Color geeft het haar een intense en levendige kleur en 100% grijsdekking. Daarnaast krijgt het haar een ongekende glans die lang blijft zitten. Deze haarverf laat je haar stralen!

Wella Color Touch is een intensieve semi-permanente haarkleuring en zorgt voor tot wel 63% meer glans en tot 50% grijsdekking. Deze haarverf bevat het Advanced Light2 Color Complex wat het licht laat ‘dansen’ met de kleur. Daarnaast bevat de haarverf keratine en natuurlijke was wat het haar verzorgt tijdens het kleuren.

Naast de haarverf heeft Wella zoals gezegd nog vele andere producten. Deze producten zijn opgedeeld in de volgende productlijnen:

Wella EIMI

Wella Invigo (weer opgedeeld in Invigo Blonde Recharge, Invigo BrillianceWella Color Recharge, Wella Volume Boost, Invigo Balance en Invigo Enrich)

Wella Elements

Wella Fusion

Wella Oil Reflections

Wella Service

Over een paar van deze productlijnen zullen we iets meer vertellen. Meer informatie over de andere productlijnen is te vinden op onze website!

Wella EIMI

Wella EIMI is een productlijn met stylingproducten. Wella heeft al jarenlang ervaring met stylingproducten, maar sinds 2015 zijn alle stylingproducten van Wella geplaatst onder deze productlijn. EIMI komt van ‘I’m Me’, een belangrijk uitgangspunt van Wella. Wella wil dat iedereen kan zijn wie die wil zijn en de creativiteit de vrije loop kan laten, wat mede mogelijk gemaakt kan worden door beste stylingproducten. Wella EIMI kan weer opgedeeld worden in Fixing, Shine, Smooth, Texture en Volume. Fixing bestaat uit haarsprays om het haar te vormen en af te werken, Shine bestaat uit een mist en een pommade en is om het haar te laten stralen. Smooth is voor een glad resultaat, Texture is voor meer textuur en bestaat uit sprays, wax, pommade en gels. Volume bestaat ook uit verschillende producten is natuurlijk bedoeld om meer volume te creëren. Zo is er voor iedereen een passend product!

EIMI

Wella Invigo

Wella Invigo is een professionele lijn van haarproducten die bedoeld is om het salongevoel thuis te ervaren. De hoogwaardige producten zijn geschikt voor alle haartypes en verzorgen het haar maximaal door de unieke samenstelling van ingrediënten en de unieke technologie. Wella Invigo staat voor vernieuwing, verbetering en innovatie. Deze productenlijn is weer onderverdeeld in de volgende categorieën:

Invigo Blonde Recharge – voorkomt vergeling van blond haar

Invigo Brilliance – kleurbescherming voor gekleurd haar

Wella Color Recharge – kleuropfrissing van rood of bruin haar

Wella Volume Boost – voor meer volume in het haar

Invigo Balance – voor de verzorging van de hoofdhuid en het haar

Invigo Enrich – directe voeding voor droog of beschadigd haar

Wella Invigo omvat verschillende producten, waaronder shampoo, conditioner, haarmasker, haarbalsem en haarspray.

Invigo

Wella Elements

Wella Elements bestaat uit een shampoo, conditioner, masker en een leave-in spray. Deze producten hydrateren, voeden en verzorgen het haar. Het haar krijgt de verzorging die het nodig heeft, van de aanzet tot in de punten. Deze producten zijn vrij van sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen en is dus een stuk natuurlijker dan veel andere haarproducten! 

Elements

Wella Oil Reflections

Wella Oil Reflections is een haarverzorgingslijn op basis van verzorgende haaroliën. Met deze verzorgende producten wordt het haar zachter en glanzender. De producten zijn verrijkt met macadamia olie en avocado olie waardoor het haar optimaal gevoed en beschermd wordt. De producten zijn bovendien verrijkt met camelia olie en witte thee extract. Wella Oil Reflections bestaat uit een masker, elixer, conditioner, shampoo en een olie.

oil reflections

 

Zoals je ziet is Wella een veelzijdig merk met veel verschillende producten. Of je je haar nu een kleurtje wilt geven of gewoon een goede, professionele verzorging, of als je je haar goed wil stylen: bij Wella kun je terecht. Zo is er voor iedereen wel een passend product om je haar te laten stralen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *