Beauty Bear Vitamins – Alles wat je moet weten!

  • Geplaatst op
  • Door Annabel
  • 0

Beauty Bear Vitamins - Alles wat je moet weten!

Vitamines voor mooie haren, gezonde nagels of een mooie (gebruinde) huid. Je leest en hoort er genoeg over. Maar werkt het nou echt. Wat zit erin? En welke moet ik nemen? Hopelijk kunnen we dat in dit blog uitleggen! Heel erg lekker zijn ze in elk geval!

Beauty Bear Vitamins

Mooie glanzende haren, een stralende huid en gezonde sterke nagels. Wie wil dat nou niet? Het begint allemaal van binnenuit. Met de juiste vitamines in de juiste hoeveelheid begint de weg naar stralend haar, sterke nagels en een mooie huid. De vegan vitamine gummies van Beauty Bear doen precies dat. Beginnen bij de basis van binnenuit. Met behulp van heerlijke zorgvuldige samengestelde vitamine gummies. 

Beauty Bear Vitamins zijn te verkrijgen in 6 verschillende soorten. Je hebt bijvoorbeeld Beauty Bear Vitamins die goed zijn voor het haar, nagels en de huid. Aan de moderne man in ook gedacht. Zo is er speciaal voor mannen de Beauty Bear Beard & Hair Vitamins, speciaal bedoelt voor mooi vol haar, zowel voor hoofdhaar als ook baardhaar. Aan kinderen is ook gedacht. De Beauty Bear Kids geven jonge kinderen alle belangrijke vitaminen die zij nodig hebben. 

Waarom kiezen voor Beauty Bear Vitamins

-Boordevol essentiële voedingsstoffen 

-Hoog gehalte aan vitaminen en mineralen

-Natuurlijke ingrediënten

-Geen kunstmatige zoetstoffen en kleurstoffen

-Geen natrium

-100% Vegan

-Erg lekker!

-Hoog gehalte Vitamine B5, B6, B12 en Vitamine A

-Boordevol Vitamine C (wat weer bijdraagt aan de aanmaak van collageen)

-Goed voor huid, haar en nagels!

-Geschikt voor mannen en vrouwen

Elk Beauty Bear supplement bevat ingrediënten die een bewezen positief effect hebben op je haar, huid en nagels. Zo bevatten de haarvitamines biotine, dat zorgt voor glanzend, sterk en vol haar. De vitamines voor de huid bevatten ceramiden die tekenen van huidveroudering voorkomen, zink zorgt weer dat onzuiverheden worden vermindert. Binnen een enkele maanden zie je al resultaat. Neem elke dag 2 vitamine gummies voor het beste resultaat. De verschillende Beauty Bear Vitamins kunnen door elkaar worden gebruikt. De vitamines zijn niet alleen goed voor je uiterlijk, maar ook voor het lichaam. Bovendien zijn deze gummies 100% vegan!  

De Beauty Bear Vitamins zijn verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Hair Vitamins: deze gummies met de smaakt van zwarte bessen, zorgen voor gezond, sterk en glanzend haar. Het haar groeit sneller en krijgt meer volume. Haaruitval en roos worden verminderd. 
  • Skin Vitamins: deze gummies met heerlijke frambozen smaakt zorgen voor een soepele en elastische huid, rimpels worden verminderd. Huidproblemen zoals acne, psoriasis en eczeem kunnen worden verminderd.
  • Nail Vitamins: deze gummies met de frisse smaak van groene appels, zorgen voor sterke, flexibele en mooie nagels. De nagels groei wordt gestimuleerd en breken minder snel af. 
  • Tan Vitamins: deze gummies met een lekkere perzik smaak, maken het mogelijk dat de huid sneller bruin wordt en de mooie bruine teint langer blijft. Bovendien wordt de natuurlijke bescherming tegen de zon verbetert.
  • Beard & Hair Vitamins: deze gummies met de best wel mannelijke smaak van zwarte bessen zorgen voor een mooie volle haar groei. Zowel het hoofdhaar als ook het baardhaar.
  • Kids Vitamins: de lekkere aardbeien smaakt van deze gummies maken het nemen van vitaminen wel heel aantrekkelijk. Deze gezonde gummies bevatten alle belangrijke vitaminen die kinderen nodig hebben. 

De 5 belangrijkste ingrediënten van Beauty Bear op een rijtje:

-Biotine:

Biotine is een van de belangrijkste haarvitamines, omdat biotine het haar versterkt, meer glans en meer volume geeft. Verschillende studies tonen aan dat biotine de haargroei verhoogt. Biotine voorkomt het effect waarbij DHT (dihydrotestosteron), het vermogen van haarzakjes beperkt om eiwitten, vitamines en mineralen die nodig zijn om haar te produceren, te absorberen. DHT is een veelvoorkomende oorzaak van haarverlies bij mannen, maar ook bij vrouwen met hormonale veranderingen vanwege bijvoorbeeld een zwangerschap of stress. Bovendien produceert biotine vetzuren met als resultaat een sterkere hardheid van de hoofdhuid waardoor je roos en eczeem voorkomt. Daarnaast maken vetzuren het haar gezonder en sterker, waardoor het niet breekt.

-Acerola:

Acerola is een vrucht vol natuurlijke vitamine C. Dankzij het gebruik van deze vrucht bevatten de BeautyBear Hair Vitamines op een natuurlijke manier veel vitamine C. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat vitamine C essentieel is voor de aanmaak van collageen, wat cruciaal is voor de haargroei. Collageen versterkt de functie van de bloedvaten waardoor de voedingsstoffen optimaal aan het haar en de haarzakjes worden afgegeven. Japanse onderzoekers hebben in 2016 ontdekt dat afnemende collageengehaltes in de buurt van haarzakjes leidt tot haarverlies. Zorg er daarom met de BeautyBear Hair Vitamines voor dat je collageenspiegel hoog blijft! Bovendien bestrijdt vitamine C het effect van vrije radicalen, die stress aan de cellen kunnen veroorzaken en zo de celstructuren ontregelen.

-Vitamine E:

Net als vitamine C bestrijdt ook vitamine E vrije radicalen en werkt vitamine E samen met vitamine C, omdat beide vitamines de bloedcirculatie verbeteren. Zuurstof en andere voedingsstoffen kunnen daardoor gemakkelijker door de bloedvaten naar de haarzakjes worden geleid, waardoor het haar sneller groeit.

-Foliumzuur:

Foliumzuur is de eerste stap op weg naar vol haar, omdat foliumzuur de celdeling ondersteunt met als resultaat dat de haarzakjes in staat zijn om nieuw gezond haar te vormen. Op deze manier helpt foliumzuur haaruitval te voorkomen. Dit geldt ook voor dunner wordend haar. En wie wil er niet een hoofd vol met gezonde en gelukkige haarzakjes.

-Jodium:

Jodium is een mineraal wat essentieel is voor een goede werking van de schildklier. De schildklier zorgt voor een normale productie van hormonen. Hormonen regelen de groei en het energiemetabolisme, wat betekent dat hormonen in elke cel worden gemetaboliseerd waaronder in de haarcellen. Dit geeft als resultaat dat de cellen de voedingsstoffen kunnen omzetten in energie en daardoor kunnen groeien. Een over- of onderproductie van schildklierhormonen leidt tot de vorming van DHT, wat leidt tot haaruitval. Jodium helpt de biotine dus om van DHT af te komen en zorgt ervoor dat uw haarcellen sterk en vol worden met gezonde voedingsstoffen.

Heeft bovenstaand je overtuigd om de Beauty Bear Vitamins eens te proberen? Top! Met de kortingscode: MERCI (5% korting) wordt dat nog leuker! Laat ons vooral weten wat je ervan vindt! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *