De kwaliteit van Orofluido Beauty Rituals

  • Geplaatst op
  • Door Team Hairandbeauty
  • Geplaatst in haarolie
  • 0

De kwaliteit van Orofluido Beauty Rituals

De kennis van natuurlijke ingrediënten wordt nu gekoppeld aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten en de beste productiemethoden waarbij een continue kwaliteit voorop staat. In het assortiment van Orofluido Beauty Rituals vind je die combinatie terug.

De kwaliteit van Orofluido Beauty Rituals

Zolang als er mensen bestaan, hebben ze veel aandacht voor hun uiterlijk. Zelfs onze voorvaderen, die tijdens de laatste ijstijd in grotten leefden, besteedden aandacht aan versieringen, zoals sieraden en decoratieve elementen op hun kleding. Ook zijn er sporen teruggevonden van stoffen die ze gebruikten voor de verzorging van hun huid en haren. De zorg voor mooi en gezond haar is al duizenden jaren oud. De kennis van natuurlijke ingrediënten wordt nu gekoppeld aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten en de beste productiemethoden waarbij een continue kwaliteit voorop staat. In het assortiment van Orofluido Beauty Rituals vind je die combinatie terug.

Orofluido Beauty Rituals

Drie belangrijke lijnen van Orofluido Beauty Rituals
In het programma van Orofluido Beauty Rituals staan drie belangrijke haarverzorgingslijnen centraal. OrofluidoOriginals is een lijn waarin de beste traditionele producten uit onze rijke Europese beschaving terugkomen. De basisbestanddelen zijn Marokkaanse arganolie, cipresolie en lijnzaadolie. Arganolie wordt ook wel Marokkaans goud genoemd en versterkt je haar en maakt het soepel en sterk. Het volumegevende en verzachtende effect van cipresolie was iets waar Cleopatra al bekend mee was. Met lijnzaadolie geef je je haar een mooie en natuurlijke glans. De wereld is echter groter dan Europa.

In de Asia Zen-lijn vind je producten met heerlijk geurende bloemenextracten, maar ook met de heilzame werking van tsubaki-olie, bamboe-extracten en rijstolie. Tsubaki olie geeft je haar elasticiteit en zachtheid, bamboe versterkt het en met rijstolie geef je jouw haren de benodigde voeding.

Uit het tropisch regenwoud kwam de inspiratie voor de Amazonia-lijn. De voedende werking van de combinatie van murumuru boter, Sacha Inchi-olie en extracten van de Açai-bes, staat buiten kijf. Zeker als je last hebt van beschadigd haar, is de Amazonia-lijn echt iets voor jou.

Overige producten van Orofluido Beauty RitualsOrofluido Beauty Rituals
In het assortiment van Orofluido Beauty Rituals vind je nog meer producten waarmee je jouw weelderige lokken in topconditie kunt houden. Zeker als je haren een goede onderhoudsbeurt kunnen gebruiken, is een haarmasker van Orofluido Beauty Rituals een echte aanrader.

Je voelt het aan je hoofdhuid, als de voedende en honderd procent natuurlijke ingrediënten voor je werken en je merkt het als je je haren daarna afgespoeld hebt. Denk ook eens aan een voedende en zachte mousse om je kapsel op de juiste manier te stylen en als je haren gewassen moeten worden, dan vind je bij Orofluido Beauty Rituals uitstekende shampoo’s en conditioners.

Orofluido Original Olie
Orofluido Beauty Rituals laat je kennismaken met de beste moderne inzichten, geïnspireerd door de kennis en ervaring van onze voorouders, die heel goed wisten welke natuurlijke producten het beste voor ze werkten. Probeer Orofluido Original Olie eens uit en overtuig jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *