DIY: Je haar grijs verven is dé trend van het moment

  • Geplaatst op
  • 0

DIY: Je haar grijs verven is dé trend van het moment

Grijs haar: het is de nieuwste obsessie in de wereld van haar. Beroemdheden weten niet hoe snel ze hun haar grijs verven moeten om deze prachtige zilveren look te bereiken.

Je haar grijs verven is dé trend van het moment

Grijs haar: het is de nieuwste obsessie in de wereld van haar. Beroemdheden weten niet hoe snel ze hun haar grijs verven moeten om deze prachtige zilveren look te bereiken. Deze trend is gelukkig niet alleen voor BN’ers en sterren uit Hollywood weggelegd. Iedereen kan gaan voor een grijze coupe. Om je haar grijs te verven hebben wij een aantal tips voor je.

ontkleuren 

DIY: je haar grijs verven kun je zelf

Voor prachtige zilveren lokken hoef je niet eens naar de kapper. Met onze tips kun je helemaal zelf je haar grijs verven, gewoon bij je thuis.

  • Stap 1: je haar ontkleuren. Door je haarkleur op te lichten pakt het grijs beter.
  • Stap 2: de verf mixen. Op je product naar keuze staat een specifieke uitleg voor hoe je dit moet doen
  • Stap 3: je haar grijs verven door de mix op je haar aan te brengen. Nadat je dit een kwartier in hebt laten werken, spoel je het uit. Je mag het ook direct wassen met shampoo. Als je deze stap afsluit met conditioner, sluiten je haarschubben en wordt de kleur goed verzegeld voor een mooie glans.

Je haar grijs verven met het juiste product

Het belangrijkste element bij je haar grijs verven is de kwaliteit van de verf. Verf van een goed merk zorgt voor meer gemak om je eigen haar grijs te verven. Bovendien houdt het je lokken langer mooi en glanzend. Niet elke grijstint is hetzelfde. Zo kun je je haar grijs verven met de tint die past bij jouw complexie en wat je mooi vindt. Schwarzkopf Igora Royal Absolutes Silverwhite heeft bijvoorbeeld een pure zilvertint.

Deze verf is niet alleen geschikt voor geblondeerd haar, maar ook om natuurlijk grijs haar een extra verfraaiing te geven. Je haar grijs verven met een bijzondere kleur? KIS Metallics heeft prachtige metallic kleuren. Met name Steel Gray springt eruit als je granny hair wilt. Crazy Color biedt meerdere kleuren, waaronder Silver. Dit merk heeft tevens een bleaching kit zodat je meteen aan de slag kunt met je haar grijs verven. La Riche Directions Colors geeft een semi-permanente kleuring. Als je wilt, kun je meerdere kleuren van dit merk met elkaar mixen om tot jouw lievelingskleur te komen.

Grijs haar verzorgen

Je haar grijs verven volg je op met speciale verzorging. Met de juiste producten zorg je ervoor dat je langer plezier hebt van je zilveren coup. Je kleur blijft even mooi als op het begin, zonder koperkleurige tinten die langzaam opkomen. Met name zilvershampoo is een belangrijk product om in je arsenaal te hebben als je je haar grijs gaat verven. Benieuwd wat zilvershampoo precies is en wat het doet? In deze blog lees je alles. Door je eigen haar grijs te verven en het goed te verzorgen heb je er lang plezier van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *