Goldwell haarproducten: stylend, verzorgend en innovatief

  • Geplaatst op
  • Door Team Hairandbeauty
  • 0

Goldwell haarproducten: stylend, verzorgend en innovatief

Goldwell. Een mooi merk, met dito logo, ideeën en producten. Echter dit mooie merk is niet bij elke consument bekend. Dit komt omdat de Goldwell haarproducten uitsluitend verkocht worden in professionele Salons. Het is niet te koop in de Kruidvat Etos of supermarkt.

Goldwell haarproducten: stylend, verzorgend en innovatief

Goldwell. Een mooi merk, met dito logo, ideeën en producten. Echt bekend bij de consument zijn Goldwell haarproducten niet. Het is niet te koop in de Kruidvat of Etos. Sinds de oprichting door de Duitse ondernemer Hans Erich Dotter in 1920 is het idee namelijk: Goldwell haarproducten zijn kappersexclusief. Het is volledig gericht op het ontwikkelen en produceren van haarproducten voor kapsalons. Hun filosofie: vooruitstrevend, effectief en toch mild.

En niet geheel zonder succes, zo is gebleken. Al snel breidde het merk uit naar Groot-Britannië, Noord-Amerika, Australië en Azië. Waar ze in 1948 nog hun eerste product uitbrachten, een innovatieve koude permanent, hebben ze inmiddels een rijk aanbod in verzorgings- en stylingsproducten. Ook in Nederland wordt het assortiment van Goldwell veelvuldig in kapsalons gebruikt. In deze blog een overzicht van de belangrijkste lijnen van Goldwell haarproducten: Stylesign, Dualsenses en Color.

Goldwell Haarproducten Stylesign

 

Styling: Stylesign

In de styling-categorie heeft Goldwell haarproducten verschillende lijnen, maar Stylesign is misschien wel de belangrijkste en meest gebruikte. Het heeft voor elk haartype en elke toepassing verschillende sprays, mousses en gels. In elk van de producten maken ze gebruik van de nieuwste productinnovaties, verbeterde technologieën en, ook niet onbelangrijk, nieuwe geuren.

De ‘ultra volume’ producten geven het haar, zelfs slap en fijn haar, een volume boost. ‘Just smooth’ creëert die soepele look, ‘curly twist’ is er om zowel natuurlijke als zelf verwezenlijkte krullen te hydrateren en in bedwang te houden. Met de talrijke producten van ‘creative texture’ kun je helemaal los gaan en bijvoorbeeld matte of juist glanzende looks maken. En tenslotte ‘perfect hold’, zodat de coup die je zorgvuldig hebt gecreëerd de hele dag blijft zitten.

Goldwell Haarproducten Dualsenses

 

Care: Dualsenses

Door de dagelijkse hectiek willen we het nog wel eens vergeten: maar voor de styling komt de verzorging. Een adequate verzorging van het haar is van groot belang en staat aan de basis van de later gestylde kapsels. Het assortiment van de Dualsenses lijn is de meeste gebruikte lijn van Goldwell die zorgt voor een intensieve en verzorgende behandeling die het haar dagelijks nodig heeft. Het maakt gebruik van het microprotec complex, dat de essentiële ingrediënten direct en egaal over de haren verspreidt. De producten variëren van shampoos voor rijkere kleuren tot producten tegen haaruitval.

Goldwell Haarproducten Colorance

 

Kleur: Color

Kleur is vanzelfsprekend ook een belangrijk onderdeel van de look. De kleurproducten van Goldwell haarproducten richten zich op zowel glansversterking als kleurverandering, van een opvallende afwijkende kleur tot simpele grijsdekking, en alles daar tussenin. Naast het (al dan niet permanent) kleuren van het haar, zetten de producten zich in voor een prettige glans en zachtheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *