Goldwell

  • Geplaatst op
  • Door Annabel
  • 0

Goldwell

Goldwell is een zeer bekende naam in de professionele kapperswereld. Het merk heeft dan ook veel verschillende producten, allemaal van een hoge kwaliteit. In deze blogpost vertellen we meer over het aanbod van Goldwell!

Goldwell: een zeer bekende naam in de professionele kapperswereld dat inmiddels in al meer dan veertig landen wordt verkocht. Het begon allemaal in 1948, met Hans Dotter. Deze Duitse man wilde professionele, vooruitstrevende, effectieve en toch milde producten ontwikkelen en hij begon met het maken van een nieuw soort permanentvloeistof. Permanenten en omvormen was in die tijd nog lang niet zo populair als het nu is. De nieuwe permanentvloeistof kreeg de naam Goldwell Ideal, wat afgeleid is van Gold en Welle, wat ‘golf’ of ‘slag’ betekent. De ‘Gouden Krul’ was een simpele productnaam, maar is inmiddels de naam van het grote professionele bedrijf in haarproducten: Goldwell. 

Goldwell heeft altijd voor willen lopen op de technologieën in haarproducten. Zo brachten zij omvormingsproducten op de markt, wat destijds nog heel zeldzaam was, en was dit merk de eerste die door lucht opschuimbare permanent ontwikkelde. Tot op de dag van vandaag gebruikt Goldwell de meest innovatieve en geavanceerde technologieën om de beste resultaten te bereiken.

Goldwell heeft een ruim assortiment aan styling- , kleuring- , verzorgingsproducten en permanentvloeistoffen. In deze blogpost gaan we meer vertellen over de verschillende producten van Goldwell!

Styling

Goldwell heeft verschillende lijnen stylingsproducten. Zo is er een lijn voor meer volume, voor glad haar, voor krullen, voor meer textuur of voor gewoon een goede hold. Goldwell maakt bij deze producten gebruik van een speciale technologie met productspecifieke stylingpolymeren en bamboeproteïnen waardoor elke gewenste look gecreëerd kan worden met een flexibele versteviging. Daarnaast beschermen de producten tegen UV-straling, kleurvervaging en hitte. De stylingsproducten van Goldwell zijn erg populair, vooral de Lagoom Jam (gel voor meer volume), Roughman (paste voor meer textuur) en Super Ego (crème voor meer textuur).

Naast al deze producten is er nog een ander erg populair stylingsproduct, namelijk Goldenspray. Dit was een van de eerste producten van Goldwell na de permanentvloeistof. Deze haarspray is dus een echte klassieker voor luchtige en duurzame houdbaarheid. Het is makkelijk uit te kammen en licht geparfumeerd. Een echte aanrader!

Kleuring

Goldwell biedt ook veel producten aan om je haar te kleuren. Naast gewone haarverf is er bijvoorbeeld ook kleurmousse, kleurspoeling en er zijn blondeerproducten. Een heel populair kleuringsproduct van Goldwell is de Goldwell Topchic Haircolor Tube. Deze haarverf biedt een perfecte dekking, geeft je haar een intense kleur en een stralende glans en is verkrijgbaar in 94 kleurnuances! Zo kan je jouw haar de perfecte kleur geven!

Verzorging

Professionele haarverzorging is belangrijk voor een geweldige gezonde look. Goldwell biedt deze professionele haarverzorging in de vorm van shampoos, conditioners, haarmaskers en serums. Deze producten vallen onder de productlijn Goldwell Dualsenses die ook weer is opgedeeld in verschillende categorieën. Voor iedereen is er wel iets! De producten van Goldwell Dualsenses beschikken over verbeterde technologieën en geïntegreerde kleurbescherming met moderne kleuren. De producten bevatten de volgende technologieën:

– MicroPROtec Complex: zorgt voor een gelijkmatige verdeling van essentiële en verzorgende ingrediënten over het haar. 

– FadeStopFormula: zorgt voor uitzonderlijk minder kleurverlies tijdens het wassen van je haar.

– Luminescine: deze technologie verandert onzichtbaar UV-licht in zichtbaar licht. Kleurresultaten worden verzorgd en verfraaid.

De combinatie van deze technologieën levert een prachtig resultaat op!

Goldwell Dualsenses is opgedeeld in de volgende categorieën:

Color: Voor fijn tot normaal haar: voor het behoud van een levendige kleur bij gekleurd haar.

Color Extra Rich: Voor dik tot weerbarstig haar: voor het behoud van een levendige kleur bij gekleurd haar.

Blondes & Highlights: Voor blond en gehighlight haar: neutraliseert ongewenste geeltinten in het haar.

Silver: Voor grijs en koel blond haar: neutraliseert ongewenste geeltinten en verfraait koele kleureffecten.

Rich Repair: Voor droog tot beschadigd haar: herstelt (zeer) beschadigd haar.

Just Smooth: Voor weerbarstig en pluizig haar: maakt het haar handelbaar, minder pluizig, zacht en glanzend.

Ultra Volume: Voor fijn tot slap haar: versterkt het haar en creëert volume.

Curly Twist: Voor natuurlijk golvend, krullend en gepermanent haar: hydrateert en definieert voor veerkracht en elasticiteit.

Scalp Specialist: Voor een gevoelige hoofdhuid en dunner wordend haar: voor frisse en schone hoofdhuid en tegen haaruitval.

Naast de productenlijn Goldwell Dualsenses is er ook een verzorgende haarolie met arganolie: de Goldwell Elixir Oil Treatment. Deze verzorgende olie maakt het haar weer gezond, glanzend en minder pluizig. Het haar voelt licht aan en heeft een heerlijke geur!

Permanenten

Ook voor permanente styling kan je bij Goldwell terecht. Wij bieden de volgende permanentvloeistoffen van Goldwell aan:

Goldwell Silk Lift Vitensity: een geweldige kleurmethode die zorgt voor langdurig behoud van de haarkleur, voor veerkracht en voor een gelijkmatige omvorming;

Goldwell Vitensity Neutralizer: afgestemd op Silk Lift Vitensity, voor glans en optimale souplesse;

Goldwell Texturizer: voor extra versteviging en volume.

Onder permanenten valt ook omvorming. Met de omvorming producten van Goldwell kun je op een milde wijze van uiterlijk veranderen. De omvorming producten beschermen het haar goed als jij je haar laat permanenten en zijn handig tussen twee permanentbehandelingen in om wel het gewenste effect te krijgen zonder het haar te beschadigen.

Goldwell is zoals je ziet een divers merk met enorm veel verschillende producten met innovatieve technologieën. Zo is er voor bijna iedereen wel een geschikt product te vinden die bij het haartype past. Op professionele wijze je haar verzorgen kan met Goldwell!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *