Haal het Kerstgevoel in huis met Ted Sparks!

  • Geplaatst op
  • Door Annabel
  • 0

Haal het Kerstgevoel in huis met Ted Sparks!

Geniet van het feestelijk kerstaroma met Ted Sparks geurkaarsen!

Haal het Kerstgevoel in huis met Ted Sparks

De decembermaand, niet alleen een tijd van sinterklaas, kerst, oud en nieuw maar ook van heerlijk eten, geschenken en uiteraard fijn samen zijn. Dat heerlijke Kerst en Wintergevoel kan nu nog meer in huis worden gehaald met de heerlijke (winterse) geurkaarsen en diffusers van Ted Sparks.  

Wat is er nou beter dan op een winterse avond samen met je geliefden binnen in huis een feestelijke avond te hebben. Om dit heerlijke fijne warme (kerst) gevoel nog meer in huis te halen heeft Ted Sparks maar liefst twee heerlijke winterse geuren op de markt gebracht. Om deze geuren zelf te kunnen ervaren hebben we de laatste week op onze kantoren zo’n geurkaars staan. En we moeten toegeven, wanneer we onze ogen sloten, hadden we het gevoel van een heerlijke winteravond. De warme en iets wat kruidige geuren van kaneel en sandelhout komen perfect tot hun recht. Ook de diffuser doet wat een diffuser moet doen. In de ochtend kwamen we binnen in een heerlijke winterse kerststemming dankzij de Ted Sparks Cinnamon & Sandalwood Diffuser.

Zelf benieuwd naar de kaarsen en diffuser? Hieronder volgt een korte overzichtje van deze schitterde producten.

Ted Sparks Cinnamon & Sandalwood Demi Geurkaars

Deze geurkaars ziet er niet alleen Kerst-achtig uit, hij ruikt daar ook nog eens naar. De warme iets wat kruidige aroma’s van kaneel en sandelhout geven de woonkamer een heerlijk warm gevoel. Deze kaars weegt 600gram, heeft een brandtijd van 70 uur waar je de kerst zeker me doorkomt en heeft 1 lont en wordt bovendien geleverd in een schitterend verpakking.

Ted Sparks Cinnamon & Spice Demi Geurkaars

Geniet van het feestelijk kerstaroma in je huis met deze cinnamon & spice geur. De geur kenmerkt zich door het rijke aroma van kaneelstokje en kruiden, vermengd met zachte bloemige noten en warme tonkaboon. Kortom, de ideale kerstgeur voor een perfecte kerstavond. Het ontwerp van de kaars helpt ook zeker mee aan het kerstgevoel. De kaars heeft 1 lont, is goed voor 70 branduren, heeft een hoogte van 10 centimeter en wordt geleverd in een mooie verpakking.

Bestel deze geurkaarsen nu en ervaar het heerlijk warme kerst gevoel nu zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *