Het bijzondere merk Moroccanoil!

  • Geplaatst op
  • Door Annabel
  • 0

Het bijzondere merk Moroccanoil!

Moroccanoil: hét merk waarvan alle producten verrijkt zijn met het bijzondere ingrediënt arganolie! Lees de nieuwe blogpost en kom meer te weten over dit bijzondere merk!

Maak kennis met het professionele haarverzorgingsmerk: Moroccanoil. Wat dit merk zo bijzonder maakt is dat alle producten van Moroccanoil arganolie bevatten. Deze bijzondere toevoeging maakt het merk en de producten zo geliefd. Het aanbod van Moroccanoil bestaat bovendien uit veel verschillende soorten producten. Zo biedt Moroccanoil onder andere (droog)shampoos, conditioners, haarmaskers, serums en stylingsproducten aan. Kom meer te weten over dit bijzondere, hoogwaardige merk!

De geschiedenis van Moroccanoil

Tien jaar geleden, in 2010, werd Moroccanoil opgericht in Israël. Dit werd allemaal in gang gebracht toen Carmen Tal, medeoprichter van het merk, op reis was en haar haar zwaar beschadigde met een kleurbehandeling. In een poging om haar haar te redden onderging ze vervolgens een oliebehandeling die een verbazingwekkend resultaat had. Haar beschadigde haar werd prachtig glanzend, glad en handelbaar. Carmen was zo onder de indruk van deze transformatie dat ze wilde dat elke vrouw de effecten van zo’n oliebehandeling kon ervaren. Het resultaat was Moroccanoil. In minder dan tien jaar is dit merk uitgegroeid tot een hoogwaardig merk met veel verschillende producten van de hoogste kwaliteit.

De producten van Moroccanoil

Het belangrijkste ingrediënt van de producten van Moroccanoil is arganolie. Dit is wel duidelijk, maar de precieze samenstellingen van de producten zijn geheim. Slechts vier personen weten de formule van de producten. Het eerste product dat Moroccanoil ooit lanceerde was ‘The Treatment‘. Dit is een rijke olie die nog altijd zeer populair is. Al snel werd het assortiment van Moroccanoil uitgebreid en inmiddels is de collectie uitgegroeid tot een volledige lijn van haar- en lichaamsproducten. Eén ding is wel altijd hetzelfde gebleven: de voedende, antioxidantrijke arganolie als hoofdingrediënt, hetgeen wat zo kenmerkend is voor het merk. Arganolie wordt verkregen uit argannoten van de arganboom. Pure arganolie is zeldzaam en kostbaar, maar heeft enorme voordelen voor haar en huid. Arganolie verbetert bijvoorbeeld de elasticiteit van het haar, is een krachtige antioxidant en UV-beschermer en het verzorgt en verbetert het haar. Als je meer te weten wil komen over dit bijzondere ingrediënt, klik dan hier.

Alle producten hebben dezelfde, heerlijke geur die kenmerkend is geworden voor het merk. De geur geeft het ultieme gevoel van ontspanning op een strandvakantie of in een luxe spa. De geur bestaat uit kruidige amber met zoete bloemgeuren die de ervaring van het gebruiken van Moroccanoil nog mooier maakt. De producten kunnen allemaal perfect in combinatie met elkaar gebruikt worden, ook tegelijkertijd (bijvoorbeeld een shampoo en een treatment). Moroccanoil is zo populair en geliefd dat het het meest nagemaakte haarverzorgingsproduct ter wereld is. 

Op Hair And Beauty Online bieden we ook veel producten aan van Moroccanoil. Voor iedereen is er wel een geschikt product te vinden. Een aantal product(lijn)en uit ons aanbod gaan we hieronder verder uitlichten, voor het hele aanbod kun je een kijkje nemen op onze site!

The Treatment

De Treatment van Moroccanoil is zoals gezegd het eerste product wat ooit gelanceerd is door het merk. Dit product is nog altijd een van de populairste en bekendste producten van Moroccanoil. Deze Treatment is de ultieme basis voor het haar. Dankzij deze Treatment krijg je glanzend, glad en beter handelbaar haar. We bieden twee verschillende treatments aan: de originele variant en de light variant voor fijn of gekleurd haar. De Treatment kan gebruikt worden voor conditioning, styling en als finishing touch om veerkrachtig, makkelijk doorkambaar, kroes- en pluisvrij en glanzend haar te creëren. Een geweldig product om als basis van je haarverzorging te gebruiken! 

Moroccanoil Curl

Deze productlijn van Moroccanoil is speciaal ontwikkeld voor mensen met natuurlijk golvend en krullend haar. De producten ontwarren het haar en creëren flexibiliteit en veerkracht. Het haar wordt beschermd tegen vocht en krijgt een prachtige glans. Binnen deze lijn zijn verschillende producten, waaronder conditioners, shampoo, mousse en krulcrème

Moroccanoil Repair

Moroccanoil Repair maakt beschadigd haar weer levendig. Haar kan beschadigd zijn door kleuring, chemische behandelingen, hitte of door andere omstandigheden. Beschadigd haar is niet mooi en niet gezond, dus het is belangrijk om beschadigd haar goed te verzorgen. Dit is mogelijk met deze producten door de zeer geconcentreerde formule die verrijkt is met arganolie, keratine en vetzuren. Deze ingrediënten herstellen beschadigd en droog haar en maken het haar weer elastisch en beter handelbaar. Deze lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, haarmasker en mending infusion (voor gespleten haarpunten).

Moroccanoil Styling

Moroccanoil heeft ook een breed assortiment aan stylingsproducten. Er zijn verschillende stylingsproducten, zowel voor stijl als voor krullend haar. De stylingsproducten geven het haar textuur en zorgen ervoor dat het haar de hele dag in model blijft zitten. Alle stylingsproducten geven het haar flexibele versteviging, volume, glans en bescherming tegen hitte. Eén van de populairste stylingsproducten van Moroccanoil is de Dry Texture Spray. Deze spray is ideaal om meer textuur en volume te krijgen in het haar. Een aantal andere producten in deze lijn zijn Moroccanoil Texture ClayMoroccanoil Beach Wave MousseMoroccanoil Intense Curl CreamMoroccanoil Curl Defining Cream, Moroccanoil Smoothing Lotion en Moroccanoil Luminous Hairspray Strong.

Moroccanoil Shampoo

De shampoos van Moroccanoil verzorgen en reinigen beschadigd haar intensief. Het haar wordt dankzij de shampoo weer elastischer, glad, gezonder, gehydrateerd en handelbaar. Moroccanoil heeft verschillende soorten shampoos ontwikkeld, elk voor een bepaald type haar om het haar nog beter te kunnen verzorgen. Zo zijn er de Clarify Shampoo, Smoothing Shampoo, Extra Volume Shampoo, Moisture Repair Shampoo, Hydrating Shampoo, Curl Enhancing Shampoo, Color Continue Shampoo en de Blonde Perfecting Purple Shampoo. Zo kan iedereen zijn of haar haar optimaal verzorgen!

Moroccanoil is dus een merk met een breed assortiment om iedereen te kunnen laten ervaren wat Carmen Tal zelf meemaakte tijdens haar oliebehandeling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *