Olaplex voor gezond haar

Olaplex voor gezond haar

De snel groeiende lijn van Olaplex producten is misschien wel de snelste en beste manier om je haar super gezond te maken.
Ik zal in deze blog uitleggen, wat elk product precies doet en hoe je Olaplex het beste gebruikt.

Wat is Olaplex? 

Eerst iets over de geschiedenis van Olaplex en wat Olaplex nu zo populair, onderscheidend en uniek maakt:

Olaplex is uitgevonden in de garage van Dean Christal in Santa Barbara, Californië. Dean was de zoon van twee hardwerkende ouders. Zijn moeder was gediplomeerd kapster en zijn vader runde maar liefst 26 winkels in de Beauty en Haircare branche.

Tijdens een periode waarin Dean en zijn vrouw Darcy stamcelonderzoek deden voor een familielid, had Dean Dr. Craig Hawker van de Universiteit van Californië in Santa Barbara ontmoet. Tijdens hun ontmoeting vroeg Dr. Hawker nieuwsgierig aan Dean wat de “Heilige Graal” van haar zou zijn. Na een moment van overweging zei hij tegen Dr. Hawker: “We kunnen de wereld veranderen door vrouwen zelfverzekerder te maken met geweldig, schadevrij haar.” Gefascineerd stelde Dr. Hawker Dean voor aan Dr. Eric Pressly. Hun eerste eerste ontmoetingen waren in de garage van Pressly in Santa Barbara. Dat is waar OLAPLEX werd geboren… in een garage vol surfplanken, tuinstoelen en laboratoriumapparatuur door twee wetenschappers die nog nooit in de haarindustrie hadden gewerkt.

Geschiedenis van Olaplex

In juli 2014 werd OLAPLEX gelanceerd en het veranderde de haarindustrie voor altijd. De technologie achter OLAPLEX presenteerde een nieuwe categorie in haarverzorging die kansen creëerde om meer gedurfde en uitdagende chemische diensten met succes aan te pakken. De OLAPLEX-belofte was om de integriteit van het haar te verzekeren tijdens alle chemische behandelingen. Het gaf kappers de mogelijkheid om beschadigd haar te herstellen terwijl ze de grenzen van hun chemische diensten konden verleggen, waardoor resultaten werden bereikt die niet haalbaar waren zonder OLAPLEX. Dean wist instinctief dat OLAPLEX in handen moest worden gegeven van mensen die zouden begrijpen waar OLAPLEX over ging… Professionele kappers!

Waarom kies je voor een Olaplex herstelbehandeling?

Olaplex werkt door het toepassen en combineren van gepatenteerde ingrediënten. Vele grote merken in de Haircare industrie hebben geprobeerd Olaplex te imiteren. Recent heeft zelfs de Multinational LÓreal een rechtszaak verloren en miljoenen schadevergoeding aan Olaplex moeten betalen, vanwege het nameken van het product. Dit bewijst wel weer dat Olaplex absoluut een unieke positie heeft in de Haircare industrie.

Wat doen nou precies alle producten en welke zijn geschikt voor thuis en welke en zijn voor professioneel salon gebruik?

 

No 0 – Intensive Bond Building Hair Treatment

 

De nieuwe no 0 is een primer bedoeld voor maximale reparatie van het haar.

Het heeft een eenvoudig te gebruiken mondstuk dat het haar voorbereid op herstel en heeft de hoogste concentratie van de gepatenteerde technologie voor het opbouwen van hechting van elk OLAPLEX-product.  Gebruik de no 0 als eerste stap in een tweedelig systeem voor thuisgebruik met No.3 Hair Perfector (apart verkrijgbaar) om alle soorten beschadigd haar te versterken en te herstellen.

 

No 3 – Perfector 

De no 3 is misschien wel het meest populaire product van Olaplex. Het is een wekelijkse thuisbehandeling, geen conditioner,

die haarbreuk vermindert en het haar zichtbaar versterkt, waardoor het er beter uitziet en aanvoelt.
Gebruik voor maximaal resultaat eerst de no 0, zodat de no 3 beter zijn werk doet.
Het is Wetenschappelijk bewezen dat de no 3 voor maar liefst 68% meer reparatie & 3x sterker haar zorgt bij gebruik als tweedelig systeem in slechts één gebruik.    PH-balans: 3,5-5

No 4 Bond Maintenance Shampoo

Een zeer voedende en herstellende shampoo.
N°4 Shampoo herstelt en beschermt het haar tegen alledaagse stress – inclusief beschadigd haar, gespleten punten en kroezen – door verbroken haar bindingen opnieuw te verbinden. Maakt het haar gemakkelijker te hanteren, glanzender en gezonder bij elk gebruik. N°4 is kleurvast en het is bewezen dat het haarbreuk vermindert en alle haartypes versterkt.    PH-balans: 6-6.5

No 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo

Deze diep reinigende Shampoo verwijdert Build-up. Met de 4C Onthul je je gezondste haar.
Wat maakt gezond haar dof, verkleurd, droog, onhandelbaar of vettig? Build-up. 

Nº.4C Bond Maintenance® Clarifying Shampoo is een nieuwe technologie om je gezondste haar te onthullen. Optimaliseer je haarherstel resultaten door meer onzuiverheden te verwijderen die het haar beschadigen. Verkeerde haarverzorgings middelen kunnen haar achterlaten als stro. Nº.4C is sulfaatvrij en pH-gebalanceerd om gehydrateerd haar te behouden.
Met een breed spectrum zuiveringssysteem en wetenschappelijk bewezen OLAPLEX Bond Building Technology™.

Voordelen van zichtbaar haar
• Luchtig volume & zachtheid
• Herstelde glans
• Levendige kleurhelderheid
• Diep schone hoofdhuid

Deze shampoo is ook zeer aan te raden voor een chemische behandeling als het haar kleuren of omvormen.

No 4P – Blond Enhancer Toning Shampoo

 

“Unbreakable Blondes”
Deze Hooggeconcentreerde paarse shampoo reinigt, verstevigt en herstelt terwijl het haar van de wortels tot de punten gehydrateerd blijft. 

De Sulfaatvrije formule creëert een rijk schuim om koperachtigheid te neutraliseren en de helderheid te verhogen na één gebruik,

voor al het blonde, opgelichte en grijze haar.

Wetenschappelijk bewezen:
3x helderder, Vergeleken met de beste paarse shampoos.

No 5 – Bond Maintenance Conditioner

 

Een sterk hydraterende, herstellende conditioner voor alle haartypes.
Maakt het haar gemakkelijker te hanteren, glanzender en gezonder bij elk gebruik. 

Beschermt en herstelt beschadigd haar, gespleten haarpunten en kroezen door verbroken verbindingen opnieuw te verbinden. 

Het is kleur veilig en zal je haar sterker maken dan ooit.
PH-balans: 4.0-5.0

No 6 – Bond Smoother

Nº.6 verzacht, conditioneert en verstevigt zonder hold of overgewicht toe te voegen. Een sterk geconcentreerde formule voor alle haartypes, inclusief droog, grijs, gekleurd en chemisch behandeld haar. Goed voor texturen van krullerig tot fijn. Opnieuw ontworpen in een gemakkelijk te doseren, airless pompje om je haar elke laatste dosis definitie en zachtheid te geven.

• Versnelt de föhn tijd tijdens het gladstrijken
• Definieert en maakt aan de lucht gedroogde krullen zacht
• Vermindert kroezen tot 72 uur

No 7 – Bonding Oil

 

Een sterk geconcentreerde, gewichtloze herstellende styling olie.
N°.7 verhoogt de glans, zachtheid en levendigheid van de kleur aanzienlijk en minimaliseert opvliegers en kroezen.

Belangrijkste voordelen:
– Herstelt beschadigd en aangetast haar
– Versterkt en beschermt de haarstructuur
– Herstelt een gezond uiterlijk en textuur

No 8 – Bond Intense Moisture Mask

 

Een herstellend haarmasker met meerdere voordelen
Doordrenkt met gepatenteerde OLAPLEX Bond Building-technologie, voegt dit zeer geconcentreerde herstellende masker glans, zachtheid en body toe en biedt het intens vocht om beschadigd haar te behandelen. Haar zo zichtbaar gezond dat je de styling kunt overslaan.
Gebaseerd op klinische resultaten bij een test op 80 kappers en eind gebruikers:
2x Glans*
4x vocht*
6x gladheid* en
94% van de testers zag meer body**

No 9 – Bond Protector Nourishing Hair Serum

Het beschermende schild tegen beschadiging. Tevens een must-have bij een bos krullen.
Heb je dof haar, klitten of slecht stijl behoud? Dit kunnen tekenen zijn van vervuiling of hitteschade. Bescherm je haar tegen dagelijkse schade met dit gewichtloze, leave-in, siliconenvrije haarserum om het haar 48 uur lang te beschermen tegen vervuiling en hittebescherming te bieden tot 232 ° C.
Met antioxidantrijk extract van rode algen en wetenschappelijk bewezen OLAPLEX® Bond Building Technology™.
Voordelen van zichtbaar haar:
• Satijn glans & zachtheid
• Pefecte styling & bounce back-krullen
• Anti-klit & anti-statisch

Olaplex producten bestellen

Benieuwd waar jij je Olaplex producten kunt vinden? Bij Kappersshop vind je een aantal producten van deze geweldige lijn! Bestel gemakkelijk en snel online en ontvang je pakketje snel bij je in huis. Ben je kapper of consument? Dat maakt geen verschil! Iedereen kan de prachtige producten van Olaplex kopen bij Kappersshop!

Klik hier voor het hele artikel