Review Babyliss Pro Perfect Twist

  • Geplaatst op
  • 0

Review Babyliss Pro Perfect Twist

Hierbij mijn review van de Babyliss Pro Perfect Twist!

Babyliss Pro Perfect Twist

 

Je haar een leuke originele stijl geven kan moeilijk zijn en voor sommige kan het ook lang duren. Hiervoor hebben wij de oplossing gevonden! Ook heb ik het product zelf uitgetest, dus vertel ik jullie alles over het product, hoe het in zijn werking gaat en natuurlijk mijn eigen ervaring!

Alles over het product:

Dit product helpt je niet alleen met vlechten, maar er zijn ook  50 accessoires zoals lintjes en elastiekjes waardoor je je haar een nog leukere look kunt geven. Het design van het product is erg ergonomisch en ligt makkelijk in de hand. Het apparaat is maar 22 cm in de lengte, maar 7,5 cm breed en weegt maar 473 gram. Daarom is hij super makkelijk om overal mee naar toe te nemen!

 

Hoe werkt het?

– Stap 1: kies de haarlok die je wilt twisten en kam deze heel goed door zodat die klitvrij is.

– Verdeel deze lok vervolgens in 2 delen

– Druk op de knop waardoor er een klemmetje omhoog komt

– Plaats een van de twee haarlokken er tussen

– Laat het knopje nu los, de lok zal worden vastgehouden.

– Doe hetzelfde met de tweede haarlok en het andere klemmetje

– Houd het apparaat van je hoofd vandaan, zodat de lokken strak komen te staan.

– Zet het apparaat nu op stand 1, het zal nu gaan draaien.

– Is de haarlok helemaal getwist? Zet hem nu op stand 0, het apparaat stopt met draaien

– Pas op: wacht totdat de twist volledig gemaakt is, anders kan je haar in de klit komen te zitten!

– Zet nu het apparaat op stand 2, nu worden de twee haarlokken om elkaar heen gedraaid!

– Zijn deze ook helemaal in de lengte om elkaar heen gedraaid? Zet hem dan weer op stand 0 en haal de twist eruit.

– Blij met het resultaat? Doe er nu naar wens een leuk elastiekje en/of klemmetje in!

– Herhaal het proces opnieuw, als je meer twists wilt in je haar.

– Wil je een lintje of andere accessoire in je haar? herhaal het proces dan op dezelfde manier, maar dan met een lintje in het klemmetje samen met een haarlok.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Het apparaat is erg ergonomisch en lichtgewicht
  • Wordt geleverd met 2 AA batterijen, oftewel het apparaat is draadloos en makkelijk , mee te nemen!
  • De lengte is 22 cm en de breedte is 7,5, dus heel compact
  • Er worden super veel draadjes, lintjes, klemmetjes en elastiekjes meegeleverd waardoor je heel veel variaties van twists kunt maken.

Let op: deze tool maakt geen volledige vlechten, maar kan je ermee helpen en hij is vooral bedoeld om leuke twists te maken en originele accessoires toe te voegen.

Mijn eigen ervaring en tips:

Ook heb ik zelf het product uitgetest om jullie een zo goed mogelijk review te kunnen geven. Ik begon met het maken van twists zonder het toevoegen van lintjes of andere accessoires. Dit ging eigenlijk super makkelijk en precies zoals in de gebruiksaanwijzing stond. De twist was binnen 15 seconden gemaakt.

Wat ik heel makkelijk aan het product vond is dat het inderdaad ligt in de hand is, een klein formaat heeft maar vooral dat het draadloos is. Dit maakt het super handig omdat je het overal kan gebruiken.

Verder is het product vrij eenvoudig, dus je bent niet lang bezig met welk knopje waarvoor is. Je hebt dus 1 knop, die je omhoog kan schuiven, omlaag en naar het midden. Omhoog is 1, omlaag is 2 en midden is 0. Dit houd in dat je met stand 1 de haarlokken dus apart van elkaar twist. Met stand 2 kun de twee los getwiste lokken in elkaar draaien. Met stand 0 zet je het apparaat uit.

na dit een paar keer geprobeerd te hebben begon ik aan het twisten met lintjes. Dit is iets lastiger, omdat je de bovenkant moet vastmaken met een knipje. De combinatie van haar en lint moet goed in verhouding zijn omdat het knipje anders niet kan sluiten. Als je dit goed hebt vastgemaakt kan je hetzelfde proces volgen als met alleen de haarlokken, maar ik heb gemerkt dat je wel iets voorzichtiger moet zijn. Het belangrijkste is dat het lint samen met het haar strak moet staan, omdat het anders een rommelige twist wordt. Babyliss Perfect Pro Twist is een leuk apparaat als je je haar op een makkelijke manier net iets extra’s wilt geven.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *