Royal KIS SoftShades

Royal KIS SoftShades

In deze blogpost zal Royal KIS Color SoftShades in het zonnetje gezet worden. We vertellen uitgebreid wat het product is en doet, wat de mogelijkheden met het product zijn en hoe je het moet gebruiken!

In deze blogpost zal een product van KIS in het zonnetje gezet worden, namelijk de Royal KIS Color SoftShades. Na jarenlang ontwikkelen en testen heeft KIS dit ultra milde kleurproduct op de markt gebracht. Dit unieke product verdient dus wel wat extra aandacht! In deze blogpost vertellen we daarom uitgebreid wat het product is en doet, wat de mogelijkheden met het product zijn en hoe je het moet gebruiken.

Royal KIS SoftShades is een ammonia- en PPD-vrij semi-permanent kleurproduct, verkrijgbaar in 25 verschillende kleurnuances. De SoftShades bevat een speciale formule met Color Booster waardoor de kleur nog intenser wordt. Deze kleurintensiteit verlaagt overigens niet de verzorgende werking: doordat het product ammoniavrij is, zal het haar verzorgd en hersteld worden alsof je een haarmasker gebruikt.

De kracht van Royal KIS SoftShades ligt in twee bijzondere ingrediënten. De eerste is de Innovative Color Deposit Agent. Dit innovatieve revolutionaire ingrediënt is vergelijkbaar met natuurlijke fosfolipiden (bouwelementen) en geeft een boost aan de kleur op verschillende manieren: het vergroot de opname van pigmenten voor een intensere kleur, verbetert de wasvastheid voor langer kleurbehoud en maakt de kleur gelijkmatiger en helderder van de aanzet tot in de punten.

Het tweede ingrediënt is amarantzaadextract. De naam van deze exotische plant – amaranthus caudatus – verwijst naar het Griekse ‘amarantos’: bloem die nooit vervaagt. Dit ingrediënt geeft niet de haarkleur, maar het haar zelf een flinke boost. Amarantzaadextract is rijk aan peptiden en polysacchariden waardoor het verlies aan proteïnen door dagelijks borstelen en andere schadelijke handelingen aangevuld wordt en de haarvezel gerepareerd wordt. Het extract versterkt en ontwart het haar en verbetert de handelbaarheid en kambaarheid van vochtig en droog haar.

Met Royal KIS SoftShades creëer je in 5 tot 20 minuten een prachtige kleur, glans én conditie. Doordat het product ammoniavrij is, wordt de natuurlijke kleur niet opgelicht en heeft het product een heerlijke geur. De kleur houdt tot 24 keer wassen dezelfde kleurrichting en zal geleidelijk vervagen. Hierdoor is er geen sprake van ongewenste kleurverandering of uitgroei. 

Royal KIS SoftShades: de kleuren & kleuropties

Zoals gezegd zijn er 25 verschillende kleuren. Deze kleuren zijn heel natuurlijk of helemaal in de mode: altijd goed dus! De kleuren zijn ook onderling te mengen voor eindeloze kleuropties. Hieronder zie je de 25 verschillende kleurnuances:

Al deze kleuren zijn ook overzichtelijk terug te vinden in de Royal KIS SoftShades Kleurenkaart.

Niet alleen voor een gehele kleuring, maar ook voor glanskleuringen, kleurcorrecties en opfrissingen is SoftShades ideaal. Met alle kleuren zijn er dus verschillende kleuropties.

First coloring – Hierbij verf je je gehele haar in een expressieve of juist subtiele kleur. Doordat de haarkleuring semi-permanent is heb je geen last van uitgroei en door de ammoniavrije formule zal het haar niet beschadigen en zal de natuurlijke haarkleur niet oplichten. Creëer milde, levendige tinten die geleidelijk vervagen!

Kleurcorrectie – Als je net niet tevreden bent met je haarkleur, kun je met SoftShades een kleurcorrectie uitvoeren. Hiermee corrigeer je bijvoorbeeld ongewenste nuances zoals gele of oranje ondertonen snel en gemakkelijk.

Kleur opfrissing – Een kleur opfrissing is ideaal voor uitgroei of kleurvervaging in de lengten en punten. Het is hierbij vaak niet nodig het gehele haar een complete verfbeurt te geven, maar een snelle opfrisbeurt is genoeg. Gebruik voor het opfrissen van de uitgroei Royal KIS SafeShades, voor de lengten en punten SoftShades.

Low lighting – Hiermee geef je meer diepte en contrast met donkere accenten aan lichtgeverfd of gehighlight haar.

Gray blending – Breng de Royal KIS SoftShades aan op grijs haar voor een camouflerend effect, zonder vast te zitten aan een permanente kleuring.

Royal KIS SoftShades Gebruik

Royal KIS SoftShades bestaat uit twee producten: Liquid Color (100ml verpakking) en Activator (1000ml verpakking). Dankzij de vloeibare samenstelling van beide producten zijn ze makkelijk te mengen en aan te brengen op het haar. 

De eerste stap is om de SoftShades Color met de SoftShades Activator te mengen in een verfbakje of in de SoftShades applicator. De mengverhouding is 1:1. Breng vervolgens het mengsel aan op het haar en laat 5 tot 20 minuten inwerken. Was het hierna grondig uit en was je haar met een shampoo. Klaar!

Royal KIS SoftShades Producten

Hierbij nog een kort overzicht van alle SoftShades producten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *