Silky Slick Stick

Silky Slick Stick

Een vrij nieuw product op de markt is de Silky Slick Stick, een haartool die je misschien wel kent van Instagram. Het product is zeer populair en verdient daarom een blogpost waarin de Silky Slick Stick helemaal uitgelegd wordt!

Een vrij nieuw product op de markt is de Silky Slick Stick, een haartool die je misschien wel kent van (influencers op) Instagram. Het product is zeer populair en verdient daarom een blogpost waarin de Silky Slick Stick helemaal uitgelegd wordt. Spoiler: het product is vegan en dierproefvrij!

De Silky Slick Stick is een revolutionair product om af te rekenen met ongewenste plukjes, gespleten haarpunten en pluizig en gebroken haar. Het fixeert namelijk die oh zo vervelende, pluizende babyhaartjes waar jij misschien ook wel regelmatig mee te maken hebt. Dankzij de (kleurloze) Silky gel kun je weer de meest gladde, strakke, nette kapsels creëren. De Silky Slick Stick heeft een speciale formule die ervoor zorgt dat je haar niet hard, vies en vettig wordt, maar smooth en silky. Het product is aan het einde van de dag eenvoudig uit je haar te kammen. De Silky Slick Stick heeft de vorm van een mascara, maar is dus bedoeld voor je haar. Dankzij het fijne borsteltje zijn ook de fijnste en kleinste haartjes weg te werken tot een glad kapsel. Het product werkt vervangend voor schuifspeldjes, gel en /of haarlak om het haar strak te houden!

Het gebruik van de Silky Slick Stick is heel eenvoudig. Je brengt je haar eerst in het gewenste model, daarna komt de Silky Slick Stick van pas. Haal het borsteltje over de losse babyhaartjes of afgebroken haartjes en kam deze naar de gewenste richting, over je langere lokken, totdat ze niet meer zichtbaar zijn. Bij een staart of knot kam je de haartjes naar achter, bij los haar kam je ze in de gewenste richting, met het haar mee. Gebruik niet te veel van het product, een klein beetje is genoeg en less is more!

Gemiddeld gaat een Silky Slick Stick 5 tot 7 weken mee (bij dagelijks gebruik). Je kunt het product gebruiken op elk haartype en -soort, al zal je bij bijvoorbeeld krullend haar iets meer product nodig hebben.

Tip: de Silky Slick Stick is ook te gebruiken voor je wenkbrauwen! 

De Silky Slick Stick is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die het haar ook nog eens voeden en versterken. Het product heeft dus een positieve invloed op je haar en kan daardoor dagelijks gebruikt worden. De Silky Slick Stick is ook nog eens vegan en cruelty free (dierproefvrij)! Hieronder zetten we de ingrediënten en hun werking op een rij.

Biotine

Biotine is één van de belangrijkste vitamines voor het haar. Het voedt en verzorgt het haar van binnenuit om droog, beschadigd en/of dun haar te herstellen. Daarnaast stimuleert biotine de haargroei.

biotine

Camelia olie

Camelia olie staat garant voor intensieve voeding, verzorging en hydratatie voor haar en hoofdhuid. Het dringt door tot diep in de kern van het haar waardoor je lokken zijdezacht aanvoelen en een stralende glans krijgen.

camelia olie

Vegan silk proteïne

Veganistische zijdepeptide is gemaakt via een fermentatieproces van plantaardig zetmeel. Deze vegan zijdepeptiden repareren en verzorgen kwetsbaar en beschadigd haar.

vegan silk proteine

Avocado olie

Avocado olie bevat antioxidanten, mineralen, essentiële vetzuren en vitamines A, B5 en E. Het voedt en verzorgt je haar intensief, voorkomt roos en bevordert de haargroei.

avocado olie

Jojoba olie

Het vitamine B-complex in jojoba olie vormt een beschermend laagje om het haar en de hoofdhuid. Hierdoor kan vocht het haar niet binnendringen en krijgt het haar een gezonde, mooie glans.

jojoba olie

Water

Een eenvoudig product, maar van grote waarde. Water zorgt voor extra hydratatie voor mooi, sterk en glanzend haar.

water

Teunisbloem olie

Teunisbloem olie heeft een hoog gehalte aan het belangrijke omega-6 vetzuur. Dit verzorgt het haar van binnenuit.

teunisbloem olie

Vegan keratine

Keratine is de belangrijkste bouwsteen van je haar. Het haar zal dankzij de keratine soepeler, sterker en zachter aanvoelen waardoor het ook makkelijker in model te brengen is. De vegan keratine is een mengsel van tannine-extract, aminozuren en eiwit-nano-keratine.

keratine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *