Stijltangen

  • Geplaatst op
  • Door Annabel
  • 0
Stijltangen

Een stijltang is wereldwijd een zeer populair product om het haar te stylen. De stijltang is zo populair dat veel mensen de tool zelfs dagelijks gebruiken, wat laat zien wat voor een belangrijke plek de stijltang heeft ingenomen binnen de haarstyling. Om het perfecte resultaat te krijgen is het overigens wel van groot belang een stijltang te kiezen die past bij jouw haartype. En omdat er zoveel verschillende haartypes zijn, is er ook een breed aanbod aan stijltangen. Bij deze onze favoriete stijltangen!

Een stijltang is wereldwijd een zeer populair product om het haar te stylen. Veel stijltangen zorgen er bovendien voor dat het haar gaat glanzen en minder pluizig wordt. De stijltang is zo populair dat veel mensen de tool zelfs dagelijks gebruiken, wat laat zien wat voor een belangrijke plek de stijltang heeft ingenomen binnen de haarstyling. Om het perfecte resultaat te krijgen is het overigens wel van groot belang een stijltang te kiezen die past bij jouw haartype. En omdat er zoveel verschillende haartypes zijn, is er ook een breed aanbod aan stijltangen. Met een goede stijltang kan elk haartype omgetoverd worden tot het gewenste kapsel! 

eerst iets over het woord ‘stijltang’. Er is namelijk een verschil tussen een stijltang en een steiltang, al wordt dit onderscheid meestal niet gemaakt in de benaming van de producten. Officieel gezien is een steiltang bedoeld om het haar steil te maken en een stijltang om het haar te stylen. Zo kunnen er met sommige stijltangen bijvoorbeeld ook krullen gemaakt worden. Steiltangen worden overigens heel vaak stijltang genoemd. In dit blog zullen we enkel het woord ‘stijltang’ gebruiken, maar dat hoeft dus niet altijd te betekenen dat je er alleen maar mee kunt steilen!

Wij van Hair And Beauty Online bieden een hoop verschillende stijltangen aan, elk van hoge kwaliteit. Veel van de stijltangen die wij verkopen hebben titanium en/of keramische platen. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van het haar zo goed mogelijk behouden blijft ondanks het gebruik van een hitte tool. Wel is het altijd belangrijk je haren te beschermen met een hittebeschermer om zolang mogelijk te kunnen genieten van mooi en gezond haar. Ook het gebruiken van een haarserum draagt bij aan het beschermen en herstellen van het haar. Bovendien is het altijd belangrijk de temperatuur van de stijltang niet te hoog te zetten. Kies de laagst mogelijke temperatuur waarbij jouw haar wel het gewenste resultaat krijgt!

In deze blogpost vertellen we je meer over onze favoriete stijltangen!

CHI G2

De stijltangen van CHI zijn het meest verkocht over de hele wereld. Doordat de stijltangen gebruik maken van de laatste technologie, geven de producten een verbluffend resultaat. CHI staat garant voor de hoogste kwaliteit en dat maakt dit apparaat onmisbaar bij het stylen van het haar. De CHI G2 Ceramic & Titanium is geschikt voor alle haardiktes, -lengtes en -condities en is dus een echte allrounder. De tang heeft keramische én titanium platen voor optimale bescherming en een optimaal resultaat. De stijltang heeft drie vaste warmtestanden (180°C – 200°C – 220°C) om voor elk haartype de juiste temperatuur te kunnen hanteren om het haar zo min mogelijk te beschadigen. Daarnaast is de stijltang uitgerust met een display om snel de temperatuur stand af te kunnen lezen. Een mooie, handige, snelle en gebruiksvriendelijke stijltang!

CHI Luxury 1” Hairstyling Iron Stijltang

Een andere stijltang van CHI is de Luxury 1” Hairstyling Iron Stijltang. Deze stijltang zorgt voor zacht, steil en glanzend haar in een handomdraai. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de Black Seed Oil die in de keramische platen zit. De platen van deze stijltang zijn extra lang om het haar makkelijk in model te kunnen brengen. De stijltang heeft drie vaste warmtestanden (wit 160°C tot blauw 170°C voor fijn haar, lichtgroen 180°C  tot donkergroen 190°C  voor medium haar en lichtrood 200°C  tot donkerrood 215°C  voor dik haar), is binnen 30 seconden op temperatuur en schakelt automatisch uit na 60 minuten. De stijltang heeft ten slotte een grip die fijn in gebruik is!

BaByliss Pro Elipsis 3000 Stijltang BAB3000EPE

Deze stijltang heeft een bolronde vorm waardoor de stijltang ideaal is om zowel steil als krullend als golvend haar te creëren. De keramische titanium platen waarover de stijltang beschikt zorgen ervoor dat het haar niet uitdroogt tijdens het stylen en dat het haar zijdezacht en glanzend wordt. Deze platen zijn bovendien verrijkt met het EP Technology 5.0 wat ervoor zorgt dat de coating van de stijltang drie keer sterker is en een drie maal betere bescherming biedt dan keramische platen. De stylingstool heeft een dubbel verwarmingselement met een zeer hoge dichtheid voor een stabiele temperatuur. De stijltang beschikt over vijf warmtestanden (150°C – 170°C – 190°C – 210°C – 230°C). Deze stijltang wordt geleverd met een hittebestendig siliconenmatje en vingerhandschoenen.

BaByliss Pro Hybrid Hot Styler BAB8125EPE

Dit product van BaByliss is een krulborstel en een stijltang in één! De tool is bevat een speciale technologie: de EP Technology 5.0. Deze technologie zorgt ervoor dat de coating van de stijltang drie keer sterker is en een drie maal betere bescherming biedt dan keramische platen. De platen beschikken bovendien over het Advanced Heat Management waardoor de stijltang direct op temperatuur is en de temperatuur stabiel blijft. De tool heeft harde borstelpennen die gemakkelijk door het haar gaan. Hiermee kun je volume en golvend haar creëren. De drie warmtestanden van deze tool zijn 170°C, 200°C en 230°C. Ten slotte is de tool makkelijk in gebruik en makkelijk te controleren door het dubbele vergrendelingssysteem.

Babyliss Pro Titanium Pulse Stijltang BAB2091EPE

Deze stijltang van BaByliss beschikt net als de Pro Hybrid Hot Styler over het Advanced Heat Management waardoor de stijltang onmiddellijk op temperatuur is en de temperatuur stabiel blijft. Deze stijltang heeft vijf vaste warmtestanden (150°C, 170°C, 190°C 210°C en 230°C). De titanium platen zorgen ervoor dat het haar zo min mogelijk beschadigd raakt door de hitte en geven een zacht en glanzend resultaat. Bovendien gaan deze platen lang mee. De stijltang beschikt over een 2,7 meter lang meedraaiend snoer waardoor de tang makkelijk in gebruik is.

BaByliss Pro BaBySleek Mini Stijltang BAB2050e

Deze mini stijltang van BaByliss is de perfecte stijltang om mee te nemen op reis. De stijltang is namelijk slechts 15 centimeter lang maar daardoor niet minder goed. De mini stijltang is snel op temperatuur door de automatische temperatuurscontrole: binnen 30 seconden is een temperatuur van 200°C bereikt. Een speciaal indicatielampje geeft aan wanneer de stijltang op temperatuur is. Ook stug haar kan met deze tool gestyled worden! De platen zijn kort (15 cm) en smal (1,3 cm), maar ze hebben wel een keramische coating om het haar te beschermen tegen de hitte. Een kleine maar fijne stijltang dus!

Naast deze favoriete en populaire stijltangen bieden we nog een hoop andere stijltangen aan, elk met hun eigen voordelen. Neem eens een kijkje op onze website om het hele aanbod te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *