Tips om sneller bruin te worden met ByRokko

Tips om sneller bruin te worden met ByRokko

Het is de droom van vele mensen. Er gezond en gebruind uitzien tijdens de zomer en zo lang mogelijk daarna. Helaas is niet iedereen gezegend met een snel bruinende huid. Daarom geven wij jou in deze blog een aantal tips om toch bruin te worden of juist extra bruin de zomer in te gaan.

Word sneller bruin met een zelfbruiner

Een manier om sneller bruin te worden is via een zelfbruiner. Dit smeer je op je lichaam, laat je een aantal uren intrekken en je houdt een zongebruinde huid over, zonder in de zon te zijn geweest. Hiermee beschadig jij je huid niet, maar krijg je wel een bruine kleur.

Gebruik de producten van ByRokko

Wil jij jouw bruiningsproces een beetje versnellen? Gebruik dan de producten van ByRokko. Deze producten geven jouw huid sneller een bruine gloed. Daarnaast hydrateren de producten je huid en wordt het niet op dieren getest. Tot slot zitten er geen chemische ingrediënten in de crèmes en oliën, waardoor het veilig is om te gebruiken.

Wat ByRokko uniek maakt? De overheerlijke geuren uit de collectie! Hieronder lichten wij een aantal producten voor je uit.

ByRokko Shine Brown Original

Deze premium tanning booster cream is geschikt voor alle huidtypen. Van licht tot donker, deze crème zorgt ervoor dat je huid sneller bruin wordt en blijft. Naast het helpen bruinen zorgt de Shine Brown Original van ByRokko er ook voor dat je huid gevoed en gehydrateerd wordt. Dit is ideaal wanneer je lekker in de zon wilt liggen.

ByRokko Chocolate Shine Brown Tanning Cream

De ByRokko Chocolate Shine Brown Tanning Cream is onweerstaanbaar. Deze crème helpt je de meest diepe bruine kleur te krijgen die mogelijk is, in een kortere tijd. Het beste van dit product? Het ruikt naar heerlijke chocolade. Het is een tanning crème die je huid voedt en hydrateert, terwijl je aan het zonnebaden bent. Welke huidtype je ook hebt, deze Chocolate Shine Brown is voor iedereen geschikt.

ByRokko Shine Brown Tanning Oil Watermelon

ByRokko Shine Brown Tanning Oil Watermelon helpt jou om die prachtige teint te krijgen die lang blijft zitten. Het versnelt het bruiningsproces, waardoor je minder lang in de zon hoeft te liggen. Dit is natuurlijk beter voor je huid. Gebruik wel een zonnebrand met dit product, want in die korte tijd kun jij alsnog verbranden. De olie is waterbestendig, plakt niet en ruikt naar de heerlijke watermeloen.

ByRokko Shine Bronze Shimmering Oil

ByRokko Shine Bronze Shimmering Oil zorgt voor een zonovergoten huid die glanst, gehydrateerd is en gevoed is. De shine benadrukt het kleurtje die je hebt en laat de huid glanzen. De geur is heerlijk zomers en heeft een bronzing effect. Neem dit product mee in je huidverzorging en geniet het hele jaar van een zomers kleurtje.

Geniet van een zomerse tan met ByRokko 

Sneller aan een zomerse tan komen? Met de producten van ByRokko lukt jou dat! De veelzijdigheid in producten zorgt ervoor dat er voor iedereen een geschikte variant is. Heb je een lichte of juist donkere huid? Kies dan de producten die daarvoor geschikt zijn. ByRokko bevat geen chemische stoffen en is niet op dieren getest! 

Geniet van een zomerse tan met de producten van ByRokko!  

Klik hier voor het hele artikel