Victoria with Love

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in merken
  • 0

Victoria with Love

Deze keer een blogpost over het bijzondere merk Victoria with Love. Via deze blogpost willen we graag meer mensen kennis willen laten maken met dit geurkaarsenmerk!

Deze keer weer een blogpost over een bijzonder merk, namelijk Victoria with Love! Voorheen bestond ons assortiment geurkaarsen alleen uit producten van Ted Sparks, maar dat is nu uitgebreid met dit unieke merk. Omdat we graag meer mensen kennis willen laten maken met dit merk, lees je in deze blogpost alles over Victoria with Love!

De geur van Victoria with Love

De oorsprong van Victoria with Love ligt in België. De oprichter, Vicky Callewaert, wilde graag van een huis een thuis maken door de perfecte geurencombinatie te vinden. De geur moest bovendien uniek en kenmerkend voor het merk zijn. Nadat Callewaert geëxperimenteerd had met verschillende ingrediënten kwam ze op die geur: een ontspannende en romantische mix van teakhout (aards product), zoete tonkaboon en patchoeli. De zoete tonkaboon staat bekend om zijn helende krachten. De patchoeli heeft donkere en sensuele tinten om een romantische sfeer te creëren. Deze overheerlijke geur gebruikt Victoria with Love voor al haar kaarsen. 

Victoria with Love heeft ook refill verpakkingen voor haar kaarsen. Bij deze refill verpakkingen kun je kiezen uit de hierboven beschreven geur óf een andere warme geur die bestaat uit een combinatie van amber, muskus en houtachtige geuren.

De producten van Victoria with Love

Alle kaarsen zijn handgemaakt met veel passie en worden aangeboden in veel verschillende prachtige designs:

Glossy

De glossy geurkaarsen zijn geurkaarsen in een glazen design. Glossy geurkaarsen zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, oranje, zwart en wit.

Elephant

De elephant geurkaarsen hebben een leren design. Elephant geurkaarsen zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, oranje en mint

Velvet

De velvet geurkaarsen zijn geurkaarsen in een velvet design in de kleuren fuchsia, oranje, rood, geel, mint, zwart en wit. Naast deze effen kleuren is er ook nog een vrolijk bloemendesign.

Hairy

De hairy geurkaarsen hebben verschillende dierenprints als design: panter, zebra, luipaard, gazelle zwart en gazelle bruin. Daarnaast zijn er designs genaamd muchino en zambia, welke ook een soort dierenprints zijn. Ook zijn er nog twee effen kleuren, namelijk wit en lichtbruin.

Elk design is dus verkrijgbaar in verschillende kleuren/prints, maar dat niet alleen: de kaarsen zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten. De meeste kaarsen zijn verkrijgbaar in de volgende drie maten: small (toi & moi), medium (glamour) & XL.

Zoals al eerder benoemd biedt Victoria with Love ook refill verpakkingen aan in twee verschillende geuren. Met deze refill verpakkingen heb je een nieuwe kaars, maar nog hetzelfde design! De refill verpakkingen zijn verkrijgbaar in de verschillende maten van de designs (toi & moi, glamour, XL).

Tips van Victoria with Love

Victoria with Love geeft een aantal tips om optimaal gebruik te kunnen maken van de kaars en zolang mogelijk te kunnen genieten:

  • Zorg ervoor dat de lont niet langer is dan 0,4 cm;
  • Laat de geurkaars niet langer dan 3 uur achter elkaar branden;
  • Laat de geurkaars nooit onbewaakt achter!

Tip: de producten van Victoria with Love met een heerlijke geur en prachtige designs zijn ook ideaal om als cadeautje te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *