Wahl tondeuse: favoriet onder kappers wereldwijd

  • Geplaatst op
  • Door Team Hairandbeautyonline
  • Geplaatst in Wahl tondeuse
  • 0

Wahl tondeuse: favoriet onder kappers wereldwijd

Een tondeuse is een klein maar krachtig apparaat waar je je hoofdhaar helemaal of gedeeltelijk mee af kunt scheren. Hoe lang, dik of wild je haar ook is, de tondeuse krijgt het onder controle.

Wahl tondeuse: favoriet onder kappers wereldwijd

Een tondeuse is een klein maar krachtig apparaat waar je je hoofdhaar helemaal of gedeeltelijk mee af kunt scheren. Hoe lang, dik of wild je haar ook is, de tondeuse krijgt het onder controle. Sinds 1919 worden al Wahl tondeuses gemaakt. Kappers wereldwijd zullen het merk eeuwig dankbaar zijn, want zij waren het die de motor op een slimme, innovatieve manier in het apparaat wisten te plaatsen voor een handzaam design. Tondeuses zie je steeds meer in kapsalons. Geen wonder, gezien de toenemende populariteit van ouderwetse barbiersalons. Met een goed apparaat zoals een Wahl tondeuse krijg je exact het kapsel wat je wilt, wat je haartype ook is.

 

De Wahl Super Taper, het paradepaardje

De Wahl Super Taper is het paradepaardje van het merk. Al jarenlang is deze Wahl tondeuse favoriet bij kappers. Wat je kapsel ook is, deze veelzijdige tondeuse weet er raad mee. Het apparaat is degelijk en nagenoeg onverwoestbaar. De snijbladen zijn gemaakt van verchroomd roestvrij staal. Dit duurzame materiaal verzekert je van jarenlang scheren. De tondeuse wordt geleverd met vier verschillende opzetkammen zodat je nauwkeurig kunt scheren. In bedrade variant heb je nog steeds alle flexibiliteit dankzij het 3 meter lange snoer wat in elke richting meedraait. Wil je liever geen snoer, kies dan voor de Wahl Super Taper Draadloos. De lithium ion accu laat je maar liefst 90 minuten scheren zonder op te hoeven laden.

 

Afro of stug haar?

Speciaal voor de black hair branche is de Wahl Magic Clip ontwikkelt. Deze Wahl tondeuse bestaat zowel met snoer als draadloos. De krachtige motor van de Wahl Magic Clip komt snel en eenvoudig door zelfs het meest stugge haar heen. Een verstelhendel maakt het mogelijk om de scheerlengte eenvoudig te wijzigen. 

Soepel ieder haartype temmen

Ook de Wahl 5 Star Legend is voor de black hair branche ontworpen. Letterlijk ieder haartype kan worden getemd met deze Wahl tondeuse. Snijden gaat extra soepel dankzij de verchroomde crunch blade innovatie. En met maar liefst acht opzetkammen is er altijd een kam precies naar wens. 

Ultrakort scheren

Als je je haar superkort op je hoofdhuid wilt scheren, dan is de Wahl Balding Clipper voor jou perfect. Deze Wahl tondeuse scheert ultiem kort, tot slechts 0,6mm. Ook het allerzwaarste haar is geen probleem voor dit krachtige apparaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *