Wie kan nog zonder droogshampoo?

  • Geplaatst op
  • Door Team Hairandbeautyonline
  • 0

Wie kan nog zonder droogshampoo?

De spray zorgt er namelijk voor dat de vetten van je haar worden opgenomen, waardoor het er fris uitziet. Door de groeiende vraag naar droogshampoo zijn er nu ook varianten die méér doen dan alleen verfrissen.

Wie kan nog zonder droogshampoo?

Of je nu op een meerdaags festival staat of ’s ochtends in 10 minuten de deur uit moet: droogshampoo is de reddende engel. Je brengt het gemakkelijk en snel aan op droog haar en de spray zorgt ervoor dat jouw haar er weer fris uitziet. De spray zorgt er namelijk voor dat de vetten van je haar worden opgenomen, waardoor het er fris uitziet. Door de groeiende vraag naar droogshampoo zijn er nu ook varianten die méér doen dan alleen verfrissen. Hieronder vind je de beste producten!

Moroccanoil Droog Shampoo

De Moroccanoil Droog shampoo is verrijkt met arganolie en rijstzetmeel, wat zorgt voor verfrissing, een volumeboost én zijdezacht haar. Daarnaast bevat het product tevens een UV-filter die je haar beschermd. Ideaal voor op zonnige vakanties. Er is een light tones én dark tones variant, waardoor er altijd een geschikt is voor jouw haar.

Uniq One Droog Shampoo

De Uniq One Droog shampoo zorgt voor optimale haarverzorging en heeft maar liefst 10 voordelen. Deze alles-in-1-topper absorbeert bijvoorbeeld ook nog overtollig vet en helpt het de kleur van het haar te behouden, naast het verfrissende en reinigende effect. Daarbij geeft de spray ook nog een frisse geur en een natuurlijke finish. Met dit product ben je in 1 minuut klaar om te gaan!

droog shampoo

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Droog Shampoo

Was jij normaal je haar met volume shampoo en ben je op zoek naar een snelle vervanger?
Ga dan voor Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Droog shampoo, speciaal voor fijn tot normaal haar. De spray geeft direct voor een volumeboost en zorgt ook dat het haar een natuurlijke glans krijgt. Daarnaast werkt de spray als een soort ‘fixer’ voor je haar en zorgt het ervoor dat je het gemakkelijk kan stylen. 

Kardashian Beauty Take 2 Droog Shampoo

dry shampooGeïnspireerd op het prachtige haar van de Kardashians, is er nu de Kardashian beauty Take 2 Droog shampoo. In deze spray zit o.a. zwarte zaad olie wat de levensduur van het gestylde haar verlengt, omdat het de haarwortels versterkt. Dankzij deze spray ben je tot in de puntjes verzorgd net zoals de beroemde zusjes.

Label.M Droog Shampoo

Tot slot is er de speciale Label.M Droog shampoo. In tegenstelling tot de andere producten geeft deze spray het haar juist een prachtige matte look. Het geeft het haar meer textuur en is daarom zeker ook geschikt voor dun en fijn haar. Daarnaast zorgt het ook voor een zijdezacht gevoel en de heerlijke verfrissing. Deze variant is ook verkrijgbaar speciaal voor bruin haar. 

Dankzij de vele varianten is er altijd een droog shampoo goed voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *